Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

2020-05-18

Under rådande omständigheter vill vi ge våra medlemmar och följare en uppdatering på vad som händer ute hos oss på Motorstadion.

Med anledning av Covid-19 har vi som förening tagit vårt ansvar för att undvika smittspridning och därav ställt in samtliga träffar och pausat all aktivitet tillsvidare.

Ett fåtal av oss har fortsatt arbetet med att förbereda banan inför en banbesiktning som förhoppningsvis kan utföras inom kort.

De allmänna råden för att begränsa smittspridningen av Coronaviruset stoppar tävlingar. Föreningar kan däremot fortsätta träna så länge de följer Folkhälsomyndighetens riskbedömning och de punkter som anges kring idrott i Folkhälsomyndighetens allmänna råd. Det handlar generellt sett om att undvika närkontakt och se till att träningar hålls utomhus. Då Track Racing körs under bar himmel, ser vi ingen anledning att ställa in träningarna samt våra Slidingkurser. Observera att detta endast gäller efter att vi erhållit årets träningslicens för banan.

På grund av en tappad aktivitetsgrad och därtill minskad inkomst, har vi detta givetvis en ekonomisk påverkan. Vi efterlyser därför medlemmar och följare som kan tänka sig att ställa upp och hjälpa till med att hålla Slidingkurser. Är du det minsta intresserad, tveka inte att höra av dig till oss, så berättar vi gärna mer. Vi har för närvarande ett högt tryck på Slidingförfrågningar och skulle uppskatta all hjälp vi kan få.

Vad gäller årsmötet, hoppas vi kunna hitta ett nytt datum för detta så snart som möjligt. Håll utkik på vår hemsida och Facebook för kommande uppdateringar.

Väl mött (med avstånd) och ta hand om Er.

Styrelsen

 

>