File not writeable! Talk to a sysadmin... Prova på Speedway (Sliding) | Motorklubben Tändstiftet
Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Prova på Speedway (Sliding)

Att ha fått chansen att köra en riktig speedwaycykel är något många drömt om!

Skall ni ha firmajippo, möhippa, kundevent, andra upptåg eller är ni bara sugna på att testa speedway? Vi tar emot företag men även du som enskild person är välkommen att testa på.

Efter att ni tagit på er full utrustning, som vi tillhandahåller, ger våra instruktörer er all information som kan behövas för att hantera en 500cc speedwaycykel. Därefter är det dags att ge sig ut på vår lilla bana för att testa era kunskaper!

Vi har stort tryck på bokningar, så har ni siktet inställt på en speciell dag gör slag i saken och ta kontakt. Vi har ca 2-3 månaders väntetid. Vår säsong för sliding slutar i september. Så har du presentkort som gäller 2022 måste det utnyttjas innan september månad är slut.

Sliding arrangeras på lördagar. 

Kostnad: 650:-/person + en Prova-på-licens för 150:- .. sammanlagt 800:-

Prova-på-licens - Svemo (provapasvemo.se)

Via denna länken kommer du till sidan där du köper licensen. Köp licens samma dag som du skall köra. Svemo betalar inte tillbaka ifall din slidingtid skulle bli inställt. 

Här får du lite mer information angående prova-på-licens

ProvaPå-licens 150kr/tillfälle

- Gäller det datum som anges på licensen/kvittot

- Gäller den person som anges på licensen/kvittot

- Gäller ej för tävling

En förare som vill skaffa ProvaPå-licens behöver:

  1. Innan föraren ger sig ut på banan behöver han/hon ha köpt en Prova-på-licens av svemo.
  2. En utskrift på licensen skall visas upp vid körtillfället.
  3. Föraren ska behålla sin licens och vid eventuell olycka kunna ange licensens nummer och andra uppgifter på sin licens/kvittot.

 

>