Bli medlem i Skånes enda Speedwayklubb

Hur blir jag medlem i Skånes enda speedwayklubb?
Det är mycket enkelt.
Sätt in
250:- per person eller
500:- för familjmedlemskap (barn upp till 18 år)
(Familjemedlemskap kräver att de som skall ingå måste vara skrivna på samma folkbokföringsadress). Plusgiro 245795-0 och ange namn och personnummer på inbetalningen och att det gäller medlemskap.

Fyll i formuläret nedan och tryck på skicka. Ditt medlemskort kommer att skickas till dig med posten så snart vi ser din inbetalning. (vanligtvis tar det 1-3 veckor) Om du inte har möjlighet att betala via nätet ange det så skickar vi hem ett inbetalningskort. Det går även bra att betala sin medlemsavgift direkt på kansliet ute på banan hos AnnaKarin och Friman.

(Enligt riktlinjer ifrån Riksidrottsförbundet behöver vi fullständigt personnummer (10 siffror) på våra medlemmar)

Har du angett en mailadress får du även senaste nytt om vår klubb. Om du är under 18 år måste en av dina föräldrar också vara medlem. Som medlem får du en del spännande erbjudande. Rabatt på vissa av våra souvenirer. Välkommen som medlem i Motorklubben Tändstiftet.