File not writeable! Talk to a sysadmin... Medlem | Motorklubben Tändstiftet

Bli medlem i Skånes enda Speedwayklubb

Hur blir jag medlem i Skånes enda speedwayklubb?

Sätt in
300:- per person eller
500:- för familjmedlemskap (barn upp till 18 år)
(Familjemedlemskap kräver att de som skall ingå måste vara skrivna på samma folkbokföringsadress). Plusgiro 245795-0 och ange namn och personnummer på inbetalningen och att det gäller medlemskap.

Fyll i formuläret nedan och tryck på skicka. Ditt medlemskort finns att hämta på kansliet.

(Enligt riktlinjer ifrån Riksidrottsförbundet behöver vi fullständigt personnummer (10 siffror) på våra medlemmar)

Om du är under 18 år måste en av dina föräldrar också vara medlem. Välkommen som medlem i Motorklubben Tändstiftet.