Träning 2017

Medlem och licens

För att få träna på vår bana måste du vara medlem i en Svemoansluten Klubb samt att du minst måste inneha en av Svemo utfärdad "klubblicens".

För att läsa mer om Svemos klubblicens tryck på länken nedan så kommer du till Svemos hemsida.

OBS! Du måste ha löst licens innan första träningstillfället!

Träningkort

Du kan köpa ett träningskort (750 kr för hela säsongen 2017) eller betala 100 kr per gång du tränar.

Kortet ska du ha med dig vid varje träning och visa upp för den som är ansvarig för träningspasset.

Om du inte kan visa upp något träningskort kommer den som är ansvarig för träningen att ta ut en avgift på 100 kr per gång.

Träningskortet kan du med fördel köpa ute på kansliet av AnnaKarin eller så sätter du in pengar på vårt postgiro: 245795-0 eller bankgiro 422-1420 och märker betalningen med ditt namn och "träningsavgift" så skickar vi hem kortet till dig.

/Styrelsen

Så vid varje träningstillfälle ska du alltså kunna visa upp medlemskort, licens och träningskort.

Träningstider 2017

Onsdagar Kl 18.00-21.00

Alla som har tränat måste hjälpa till att fixa till banan efter träningen.