Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Flattrack

FLATTRACK

Motorklubben Tändstiftet har startat upp en flattrack sektion i Malmö.

Är du sugen på att pröva denna rundbanesport som grundats i USA så är du mer än välkommen att höra av dig till Jonas Grape Nilsson,han kan även svara på eventuella frågor kring sporten och vad som krävs för att få börja köra.

Du når Jonas på 070-7196351

Du kan du läsa lite mer om flattrck här på:

http://www.svemo.se/sv/Grenar/FlatTrack/

 

TÄVLING I ENGLAND

Gnistornas Jonathan Falkman har varit i Wales och tävlat i de brittiska mästerskapen i flattrack.

 

Jonathan körde på en lånad hoj i restricted klassen med 24 startande. Det kördes 3 kvalomgångar med 12 startande i varje heat.

 

Lördagen började bra med 3 tredje placeringar i kvalheaten, det räckte inte till start från första led och efter en ihopkrokning i första kurvan droppade Jonathan ner i fältet. Han lyckades köra upp sig och det blev en femte placering i lördagens final.

 

Söndagens kval började med en andra placering, och det följdes upp med en fjärde och femte plats. Tillräckligt med poäng för att få start från första ledet. Jonathan tog starten i finalen och höll ledningen 6 varv till sista kurvan innan mål och det blev en andra placering i söndagens final.

>